Tillsammans skapar vi den framtid vi vill vara i

Tillsammans skapar vi den framtid vi vill vara i

Intellecta är en byrå på 55 konsulter, med kontor i Stockholm och Linköping – och kunder över hela landet. Vi är stolta över att samarbeta med en mängd aktörer inom både offentlig och privat sektor. Våra uppdragsgivare kan vara väldigt olika varandra: stora och små, i olika branscher och segment, med helt olika verksamhet och tjänster. Och ändå löper det en röd tråd genom våra uppdrag, som handlar om riktning. Som handlar om att våra uppdragsgivare ser sig själva i ett sammanhang, att de vill vara med och påverka framtiden och samhället till det bättre. 

Vi som jobbar på Intellecta är också olika varandra. Vi kan olika saker, och därför kan vi också sätta samman den unika kombination av människor och kompetenser som passar varje uppdragsgivare.  

Så vad är vi bra på då? 

Varumärke – vi är bra på att skapa hållbara varumärken som står för något på riktigt. 

Affärs- och verksamhetsutveckling – med designdriven metodik och många års erfarenhet av förändringsledning hjälper vi våra uppdragsgivare att utveckla verksamheten. Hela vägen. 

Redaktionellt – med gedigen kompetens och ett journalistiskt angreppsätt skapar vi kvalitativt berättande som engagerar och som hjälper våra uppdragsgivare att nå ut och nå fram. 

Grafisk design – vi har ett team av grafiska formgivare och Art directors med en stor bredd och expertkunskap inom koncept och design. Vi jobbar kanaloberoende med fokus på design som lyfter både koncept och uppdrag till nya nivåer.  

PR och medierelationer – vi har mångårig kunskap och brinnande passion för det offentliga samtalet och hjälper våra uppdragsgivare att ta plats i förtjänade kanaler. Med en egen, trovärdig röst som engagerar sin omvärld. 

Kommunikation och kampanj – i en tid som drunknar i generiska budskap står vi för kreativitet, fräschör och kvalitet oavsett kanaler och format, i allt från loggor till poddar. 

Digitalt – vi förstår potentialen i digitala kanaler och verktyg. Vi hjälper våra uppdragsgivare att fullt ut ta tillvara på digitaliseringens möjligheter oavsett om det handlar om att nå ut eller att förändra organisationer och verksamheter. 

Kontakta oss

Besök och leveranser:
Sveavägen 20
115 57 Stockholm

Storgatan 56
582 28 Linköping

Postadress:
Intellecta AB
Box 3666
103 59 Stockholm

Telefon & mail:
010-212 20 00
info@intellecta.se

Vi är del av något större

Tillsammans med våra systerbyråer bildar vi Sveriges största kommunikationsgrupp – H&H Group.